BUDAPESTI KÖZÖSSÉGI KERTEK NAPJA

Október 12-én szombaton, a Budapesti Corvinus Egyetem szervezésében tartották meg a Budapesti Közösségi Kertek Napját a Grund Cafe nevű helyen. Körülbelül 40-50 fő volt a rendezvényen.
A budapesti közösségi kerteket a Városi Kertek Egyesület három kertje (Első Kis-Pesti Kert, Aranykatica Kert, Békási Kert) képviselte. Jelen volt az indulásra váró Zugkert (XIV. kerület), valamint a Grundkert, melyet aznap költöztettek új helyszínre. A program keretében lehetőség volt megtekinteni a Grundkertet és a Leonardo Kertet is.
Az előadásokat a szervezők indították, akik tájékoztatták a résztvevőket a közösségi kertkoordinátor képzés nemzetközi projektjéről, melynek záró rendezvénye volt ez a délután. Az előadók 10 percben bemutatták a kertjüket és beszéltek a jövőbeli tervekről, lehetőségekről. Ezt követően kötetlen beszélgetés indult az előadókkal, kertvezetőkkel, melyből reméljük, hogy a most induló vagy helyüket kereső közösségi kertek új információkat kaptak, ötleteket tudnak meríteni.

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>