ELINDULTUNK II

… és folytatjuk

 

immár a virtuális térben is. “Elszánt weboldalfejlesztő” csapatunk – ahogy elneveztük magunkat – csak néhány napja kezdett el dolgozni a honlap elkészítésén. Öten vagyunk jelenleg, ebből négyen teljesen laikusként állunk a feladat előtt. Ki hajnali ötkor, ki este tízkor, ki ebédidőben, ki éjjel háromkor nekilát és írja a gondolatait, ötleteit.

 

Nem hivatalos fejlesztőnknek – Petinek – nincs könnyű dolga. Záporoznak felé a kérések, csak győzze megvalósítani őket. Naponta legalább 100 üzenetváltás van: ez a szín nem tetszik, az a betű túl kicsi, ezt a képet ide tedd… ó, ne, inkább csináljuk vissza… és így tovább. És közben persze még tanít is, hogyan írjunk BLOG-ot, hogy szúrjunk be táblázatot, és egyáltalán hogyan kell kezelni a programot. Nem egyszerű, de belejövünk! Az eddigi eredményt látva igazán büszkék lehetünk magunkra.

Szép ez a honlap. Igaz?

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>