KERTGYŰLÉS – KERTVEZETŐ VÁLASZTÁS!

 

 

Őszintén szólva én tényleg vártam ezt a napot, mert nagyon kíváncsi fajta vagyok :) Szeretem, mikor kész van valami, eldől valami, megvalósul valami. Vége a bizonytalanságnak, és onnantól egy új fejezet kezdődik. Még akkor is, ha nem tudni mi lesz belőle, vagy csak azután jön a neheze. Most is furcsa lesz, hogy nem Barbi fogja vezetni a kertet – hiszen nagyon jól csinálja. Ladányi Csabit és Katát (Petit és Pannit ;)) szavaztuk meg kertvezetőnek és szívből örülök, hogy el is vállalták.

Tartottam tőle, hogy nehezebben születik meg a végeredmény, de nagyon gyorsan, ügyesen döntöttünk. Ez jó. Remélem már ez is azt mutatja, hogy a fontos kérdésekben könnyen dűlőre jut a csapat. Nem gondolom, hogy egyszerű lesz a feladat, néha egy kicsit olyan a kert – főleg amikor kint vagyunk a szabadban -, mint egy hangyaboly, és a kis hangyákat sem egyszerű rábírni, hogy mind ugyanabba az irányba menjenek. De Csabinak és Katának elég határozott hangja van, nem vész el a tömegben. Nem az kell, hogy az ő akaratuk érvényesüljön, ezt mindenki tudja. De tudnunk kell dönteni a vitás kérdésekben, meg kell tanulnunk képviselni magunkat és kijárni magunknak a nekünk fontos dolgokat. Ehhez szükség lesz MINDENKI segítségére. Sokan, sokfélék vagyunk, a csapat nagy része nem ismer mindenkit, de TUDOM, hogy az önállóság még jobban össze fogja kovácsolni a kerttagokat, feltéve, hogy a hajlandóság is megvan az együttműködésre. A gyűlés után maradtam még 1-2 percet, és már akkor láttam ahogy Barbival beszéltek, hogy Katáék nem veszik félvállról a rájuk rótt/”önként” vállalt szép feladatot. Kata a tőle megszokott mindig vidám, csacsogó stílusa helyett teljesen komoly arcát mutatta – én még nem is láttam őt ennyire komolynak. Saját lábra állni sosem egyszerű és ennek az évnek is meglesznek a maga nehézségei de higgyétek el: jól döntöttünk gyerekek :)

Katának és Csabinak sok erőt, türelmet, kitartást, lelkesedést, higgadtságot, józan ítélőképességet kívánok. Remélem, hogy örömüket lelik ebben a feladatban és jövő ilyenkor büszkeséggel gondolják “jók vagyunk”.

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>