ŐSZI KERTGYŰLÉS

Vége a nyárnak, lassan az ősznek is. Mi sem mutatja jobban; a kertben tartott nyári gyűlések után ismét a Forrásházban jöttünk össze. Cidri van kint és ezt már a tűzrakó térben gyújtott tűz sem tudja kompenzálni.

Meglepően sokan voltunk – mindenki kíváncsian várta az új tagokat, akik most mutatkoztak be. Szinte mindnyájan tavasszal jelentkeztek és a várólistáról kerültek be ami nagy öröm volt számukra.

Külön öröm a régi tagok számára, hogy még több kisgyermek lesz a kertben. Hirtelen összeszámolva már most 13 gyerkőcünk van és jönnek még. Szuper! Hm… nagyobb homokozó kell…

Lassan el kell kezdenünk tervezni a jövő évet, hiszen tavaszig már csak 3x találkozunk. Addig is sok mindenen kell gondolkozni és dűlőre jutni:

• Szerszámtárolót építünk

• Vezetőt kell választanunk

• Mi legyen a közös ágyásokban?

• Mi legyen a komposzttal, hogyan csináljuk jobban?

• Legyen-e a tök helyén (Arany J. utca menti területen) palánta nevelde?

• és a többi…

A következő találkozónk 1 hónap múlva – évet zárunk, batyusbálozunk. Ez már hozzá tartozik a gyűlésekhez. A kertben megszokott a szalonnázás, grillezés, de a Forrásházban gulyást főzni, szalonnát sütni bajos lenne. Ellenben lesz mindenféle földi jó – dundi dió, mogyoró, meg torta, házi süti, ropogtatni való. VÁRJUK!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>